EKSPEDICIJA BLOG

Garten of Banban

29.05.2023
blog banner

Novo u Ekspediciji! Popularne igračke Garten of Banban

Ekspedicija ima novinu koja će obradovati mnoge. Na našu adresu originalnih poklona stigla je zanimljiva družina iz popularne viralne senzacije. Njeno ime je Garten of Banban! 

Direktno iz komično/strašne igrice Garten of Banban, likovi stižu u punom, ali manje strašnom sastavu, u vidu mekanih plišanih igračaka. Šarena svita predvođena igrackom Banban čiji su deo igračka Opila bird i igračka Jumbo Josh obećava mnogo zabave i van ekrana. 

Za one koji još nisu upoznati sa ovom atrakcijom, a sigurno ih je malo, sledi priča o jedinstvenoj igrici Garten of Banban i istim takvim igračkama.

Šta je to Garten of Banban?

Garten of Banban je komično-strašna igrica kreirana od strane poznatog dua jutjubera, poznatih kao Euphoric Brothers. Igrica Garten of Banban dostupna je od januara 2023. godine i za sada ima osam delova. 

Popularnost igrice Garten of Banban najviše se možda duguje idealno pomešanim dozama straha, isčekivanja i zanimljivom dizajnu glavnih likova. 

Radnja u Garten of Banban 

Radnja igrice odvija se u misterioznoj ustanovi pod imenom Banban’s Kidergarten. Ustanova je zatvorena jer su svi neobjašnjivo i iznenada nestali. Da bi se otkrila istina o nestanku i da bi se isti junaci pronašli, igrači moraju da istraže strašni i objekat u kom nisu potpuno sami. Da bi izbegli neke od zastrašujućih stanovnika, odnosno maskote Garten of Banban, ali da bi se lakše snašli u lavirintu ustanove, igračima pomaže leteći dron. 

Takođe, da bi rasvetlili misteriju oko nestanka, od igrača se očekuje rešavanje slagalica i raznih drugih zadataka sa strašnim elementima. Igračima nije nimalo lako da dođu do istine. Na svakom koraku vrebaju opasnosti, puno je zastrašujućih neprijatelja, ali onim opreznim i snalažljivim može se ukazati prilika da steknu i prijatelje, jer nisu svi tako strašni. Garten of Banban ima i dobre junake koji će pomoći u izbegavanju onih loših.

Najpopularniji likovi igrice Garten of Banban

Po čemu je igrica Garten of Banban u stvari toliko upečatljiva? Po svojim glavnim likovima! Njih čine čudna i (ne)strašna stvorenja jarkih boja i različitih oblika. Ona su nekada bila maskote ustanove, ali su se pretvorile u nadrealna bića. Maskote Garten of Banban gospodare hodnicima i plaše, ali i ometaju igrače u misiji pronalaska nestalih. 

Najpoznatije čudovište je Banban, upadljive visine i crvene boje. Banban ima dva šešira na glavi koji podsećaju na rogove, krezub je, sa razgoračenim očima i ružičastim isplaženim jezikom. Sve ovo skupa Banbanovom licu daje večiti izraz uzbuđenja. 

Odmah za Banbanom po popularnosti sledi Opila Bird, ljubičasta ptica oštrog žutog kljuna, sa brzim nogama. Opila Bird nekada je učila šta je to sreća, ali sada je opaka ptica koja napada ljude.

Jumbo Josh je treće čudovište koje fascinira ali i plaši u igrici Garten of Banban. Samo njegovo ime nagoveštava o kakvom biću je reč- snažnom i mišićavom. Jumbo Josh ima sitne nožice koje kao da jedva izdržavaju njegovu krupnu građu. Usta bez jezika, sa pretećim zubima i razgoračene oči ne donose baš prijateljski izraz igračima. 

Stinger Flynn je jednako neobičan prizor kao i gorepomenuti likovi iz Garten of Banban igrice.  Ovo stvorenje podseća na meduzu. Jarko narandžaste je boje, sa jednim okom na sredini glave i šest rastegljivih pipaka.

Ostatak ekipe (Banbaleena, Nabnab, Nabnaleena, Stinger Flynn , Queen Bouncelia, Captain Fiddles  i Sheriff Toadster) Garten of Banban jednako je živahan, u šta ćete se uskoro i uveriti na Ekspediciji!

Igračke Garten of Banban 

Igračke Garten of Banban verodostojni su prikazi likova iz megapopularne igrice koja je za kratko vreme potpuno opčinila i decu i odrasle. Za mlađe su igracke Garten of Banban poptuno bezbedne, jer unutrašnjost čini meko punjenje, a spoljašnjost prijatni pliš. Za starije obožavaoce igračke Garten of Banban mogu biti jedinstvena dekoracija. 

Igračke Garten of Banban cena

Obzirom da je igrica Garten of Banban još u jeku popularnosti i da su njeni junaci poželjno društvo mnogima, cena Garten of Banban igracaka prilagođena je svim obožavaocima. Uz povoljnu cenu igracke Garten of Banban svi mogu uživati u sopstvenim avanturama sa najdražim junacima!

Celokupnu ponudu Garten of Banban igračaka istražite na svom omiljenom mestu za kupovinu originalnih poklona!

[]