Garten of Banban

Garten of Banban je STIGAO u Ekspediciju. Bilo da igraš I, II, III ili čekaš da izađe IV deo, kod nas ćeš naći omiljene likove iz svih serijala. Koji je tvoj omiljeni lik iz Garten of Banban? Banban, Jumbo Josh, Opila Bird, Nabnab, Stinger Flynn i drugi su tu!

Ekspedicija ima novinu koja će obradovati mnoge. Na našu adresu originalnih poklona stigla je zanimljiva družina iz popularne viralne senzacije. Njeno ime je Garten of Banban!

Direktno iz komično/strašne igrice Garten of Banban, likovi stižu u punom, ali manje strašnom sastavu, u vidu mekanih plišanih igračaka. Šarena svita predvođena igrackom Banban čiji su deo igračka Opila bird i igračka Jumbo Josh obećava mnogo zabave i van ekrana.

Za one koji još nisu upoznati sa ovom atrakcijom, a sigurno ih je malo, sledi priča o jedinstvenoj igrici Garten of Banban i istim takvim igračkama.

Šta je to Garten of Banban? Garten of Banban je komično-strašna igrica kreirana od strane poznatog dua jutjubera, poznatih kao Euphoric Brothers. Igrica Garten of Banban dostupna je od januara 2023. godine i za sada ima osam delova.

Popularnost igrice Garten of Banban najviše se možda duguje idealno pomešanim dozama straha, isčekivanja i zanimljivom dizajnu glavnih likova.

BANBAN Post

Potkategorije

Pogledaj još

[]