Kutije za satove

Kutija za satove, pored uloge organizatora, ima i zaštitnu ulogu. Odlaganjem ručnih satova u specijalno dizajniranu kutiju za satove, sprečavaju se brojna oštećenja satova. Tome najviše doprinosi posebno dizajnirana unutrašnjost kutije za satove, kao i mek material kojim je obložena.Ponuda kutija za satove obuhvata različite vrste, od standardnih do ekskluzivnih kutija, kao i od kutije za satove sa malim brojem pregrada, do onih u koje se može smestiti više ručnih merača vremena. Kutija za satove idealan je poklon za ljubitelje ručnih časovnika, jer kutije istovremeno poseduju i praktičnost i lepotu.
k nakit

Zašto su Vam potrebne kutije za satove?

  • Veliki izbor modela

    U ponudi imamo razne modele putnih kutija za satove, standard kutija za čuvanje satova i automatskih kutija za navijanje automatskih satova. Tu su i kutija za nju i njega kao i kombinovana kutija za naočare, satove i nakit.

  • Idealan poklon

    Kutije za satove kao poklon za njega, kolegu, šefa ili poslovnog partnera. Kutija za nju i njega kao lep poklon za venčanje ili veridbu.

  • Automatske kutije - samo kod nas

    Kod nas možete pronaći jedinstvene automatske kutije u koje mogu da stanu i do 12 automatskih satova. Sjajno za velike ljubitelje ručnih satova ili pak strastvene kolekcionare.

Kategorije

Pogledaj još