Kutije za satove

Kutija za satove, pored uloge organizatora, ima i zaštitnu ulogu. Odlaganjem ručnih satova u specijalno dizajniranu kutiju za satove, sprečavaju se brojna oštećenja satova. Tome najviše doprinosi posebno dizajnirana unutrašnjost kutije za satove, kao i mek material kojim je obložena.

Sjajan poklon za svaku priliku. Tu su poklon za rodjendan ili poklon za dan zaljubljenih. Poklon za decka ili poklon za devojku, poklon za sefa ili jednostavno ti treba da obaduješ sebe.

Ponuda kutija za satove obuhvata različite vrste, od standardnih do ekskluzivnih kutija, kao i od kutije za satove sa malim brojem pregrada, do onih u koje se može smestiti više ručnih merača vremena. Kutija za satove idealan je poklon za ljubitelje ručnih časovnika, jer kutije istovremeno poseduju i praktičnost i lepotu.

Ovo su top 5 kutija za satove, pogledaj Automatska kutija za 1 sat High Gloss, Kutija za Satove Standard 6, Kutija za Satove Premium 6 Ružino drvo, Kutija za Satove Standard 12, Automatska kutija za satove 4 Rose Touch.
IMG 3222 2048x2048 1

Žašto je kutija za satove dobar poklon?

  • Veliki izbor modela

    U ponudi imamo razne modele putnih kutija za satove, standard kutija za čuvanje satova i automatskih kutija za navijanje automatskih satova. Tu su i kutija za nju i njega kao i kombinovana kutija za naočare, satove i nakit.

  • Idealan poklon

    Kutije za satove kao poklon za njega, kolegu, šefa ili poslovnog partnera. Kutija za nju i njega kao lep poklon za venčanje ili veridbu.

  • Automatske kutije - samo kod nas

    Kod nas možete pronaći jedinstvene automatske kutije u koje mogu da stanu i do 12 automatskih satova. Sjajno za velike ljubitelje ručnih satova ili pak strastvene kolekcionare.

Potkategorije

Pogledaj još

[]