Zippo upaljači

Zippo upaljači nastali su u Americi, a danas se svojim primerkom može pohvaliti istinski ljubitelj iz bilo koje države na svetu. Metalna kutija Zippo upaljača gotovo je neuništiva, a plamen postojan u najekstremnijim uslovima. Dizajn Zippo upaljača je takav da omogućava lako korišćenje i otvaranje poklopca uz karakterističan Zippo zvuk.Ovo svrstava Zippo i među najpoželjnije poklone. Od standardnih primeraka, do vintidž, jednobojnih, mat, sjajnih, do onih čije su količine ograničene, Zippo uvek nudi isto uživanje. Bogata ponuda originalnih Zippo upaljača sasvim sigurno će odgovoriti na zadatak pronalaska idealnog poklona za posebnu osobu.
Zippo scaled

Zippo upaljači u Ekspediciji

  • Najveći izbor

    Mesto gde ćeš pronaći model koji nema svako. Uvek najveći izbor modela unikatnog dizajna u Srbiji. Svi Zippo upaljači u Ekspediciji su na lageru i spremni su za preuzimanje u svakom trenutku.

  • Mogućnost personalizacije

    U zavisnosti od modela moguće je izgravirati inicijale, poruku ili posvetu. Sjajan način da obeležiš svoj Zippo upaljač ili ostaviš posvetu na poklonu.

  • Doživotna garancija

    Ovakva vrsta garancije se odnosi na unutrašnji deo upaljača gde se garancija daje da će tvoj Zippo upaljač kada je adekvatno napunjen uvek upaliti.

Potkategorije

Pogledaj još

[]