Na stanju!

Jumbo Josh igračka

Ljubopitljive oči i širok osmeh osvojiće i one koji još nisu čuli i igrali Garten of Banban. U viralnom svetu on je čudovište, a u realnom još jedna neodoljiva plišana igračka. Njeno ime je Jumbo Josh!

1,190.00 RSD

45 na zalihama

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Garten of Banban igračka

Glavni lik megapopularne igrice, onaj po kome je i prepoznatljiva jeste Banban! Ukoliko si voliš Garten of Banban igricu, ova upadljiva plišana igračka sigurno će zauzeti posebno mesto u tvojoj omiljenoj prostoriji.

Opila Bird igračka

Da li biste Opila Bird opisali kao simpatičnu ptičicu? Možda samo ako nikada niste igrali igricu Garten of Banban! Upoznajte dosta mirniju verziju načinjenu od mekog pliša.

Šifra proizvoda: 008302 Kategorije: , ,

Dostupno u prodavnicama:

Opis artikla:

Jumbo Josh izgleda dosta čudno, sa nesrazmernim delovima tela. Velika glava, malo telo sa zdepastim nogama i dugačke ruke koje su od ramena prvo tanke, a potom se šire i dosežu dužinu sve do stopala. Ovakav izgled poslužio je Jumbo Joshu da se se istakne i postane jedan od omiljenijih likova iz igrice Garten of Banban. Iz njegovih raširenih usta punih šiljatih zuba često se može čuti- Jedi povrće i voće da bi postao snažan kao ja! Jumbo Josh je u igrici Garten of Banban na strani zla, iako ponekada deluje kao dobar lik. To može postati u stvarnom svetu, ako u svojoj igri poželiš da ovom malom zelenom monstrumu promeniš ulogu negativca. Plišana igračka u obliku Jumbo Josha čeka sa ostatkom ekipe Garten of Banban!
[]