Zippo Floral Fusion 29702

 • Pravi Zippo upaljač za prepoznatljivim Zippo zvukom pri otvaranju.
 • Metalna konstrukcija, otporan na vetar, radi bukvalno svuda.
 • Može se puniti tokom celog života.
 • Za najbolje performanse koristite Zippo benzin, kremen i fitilj.
 • Napravljen u Americi, doživotna garancija (ako ne radi Zippo ga popravi besplatno).
Besplatna dostava

3,990.00 RSD

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 007113 Kategorije: , , ,

Dostupno u prodavnicama:

  Opis artikla:

  Zippo Floral Fusion

  Ovaj Zippo upaljač je dokaz da vrhunska umetnost nekada može stati u džep. Na ovom modelu kao da se našao mali vitraž, prebogat toplim bojama. U centralnom delu svakog žutog cveta vešto je sakriven prepoznatljiv Zippo prikaz plamena, u crvenoj boji.

  Zippo Floral Fusion

  Zippo upaljač nije obično sredstvo uz pomoć kog ćete brzo doći do plamena, on predstavlja deo istorije. Od 1932. godine, u njoj su vitalnu ulogu imali ne samo idejni tvorac Zippo upaljača, već i Vi, odnosno svi obožavaoci male metalne kutije sa čestim prizvukom umetnosti. Svi koji poseduju jedan ili čitavu kolekciju Zippo upaljača učinili su ga jednom od najvećih i najpoznatijih američkih ikona. 

  Zippo je prepoznatljiv  po obliku i dizajnu koji omogućava jednostavno korišćenje i postojan plamen, po karakterističnom kliku poklopca sa šarkom, i čuven po svojoj doživotnoj garanciji. Nije poznato da je do sada neko imao potrebe za mehaničko popravkom Zippo upaljača, bez obzira na njegovo stanje ili starost. Zippo džepni upaljač je ukorenjen u američkoj kulturi i globalna je ikona izdržljivosti i pouzdanosti.

  POVEZANI PROIZVODI

  []