EKSPEDICIJA BLOG

Uskršnji pokloni za decu

06.04.2023
blog uskrs 1

Ko se najviše raduje praznicima i poklonima? Deca!

Mališani zaista nisu od onih koji ,,poklonu u zube gledaju“, ali isto kao odrasli cene originalnost. Praznik pred nama je dobra prilika da ih obradujete i da budete deo njihovih maštovitih igara. Za uživanje u dečijim osmesima i ovog Uskrsa Ekspedicija je pripremila predloge kreativnih poklona. Deca će sigurno prihvatiti zanimljiv zadatak ukrašavanja uskršnjih jaja, ali kada taj posao obave, dobro će im doći i nešto gde će pored ruku uposliti i glavice. Svoju ogromnu kreativnost deca mogu ispoljiti na predmetima specijalno osmišljenim za ,,pokretanje vijuga“ i zabavu. Od njih izdvajamo Rubikove kocke   i  Shashibo kocke od kojih deca mogu sačinjavati različite oblike.

Screenshot 2023 04 06 at 09.07.48

Ako proleće bude dobre volje za Uskrs, boravak napolju je siguran. Tu zabavu na viši nivo podiže Pištolj za balončiće Premium. Ova fantastična sprava stvara mnoštvo savršenih balona od sapunice uz samo jedan klik! Još jedan predmet može učiniti da se zabavi ne nazire kraj.To je Megafon premium! Dostupan je u tri vesele boje za sve pričalice. Nije običan megafon koji će samo pojačati zvuk. Ovaj megafon ima tu moć da promeni glas tako da zvuči potpuno drugačije. Idealno za mini dečije predstave i zbijanje šala. Nisu uskršnji pilići, ali i ove patkice mogu najmlađima pružiti višesatnu zanimaciju. Njihovo uporno spuštanje i penjanje na tobogan zaokupiće dečiju pažnju i dokazati vam da je zabava moguća čak i u tišini. Rolerkoster patkice mogu se prikačiti na bilo koji USB uređaj, što Vas lišava brige o zameni baterija.

Screenshot 2023 04 06 at 09.08.10

Pokloni koji će na sličan način privući dečiju pažnju, ali i podstaći njihovu maštu jesu lampe u obliku nebeskih tela, tačnije Lampa Mesec  i Lampa Mars. Ove dekorativne lampe pružaju blagu i prijatnu svetlost, idealnu da odagna ,,strašan mrak“. Boja svetlosti se može menjati uz pomoć malog daljinskog upravljača. Za ljubitelje životinja tu je Lampa Noćni duh u obliku mace koja se ljupko smeši. Pokloni za decu sa kojima igrate na sigurno su šarene šolje sa likovima omiljenih crtanih i filmskih junaka- Šolja Harry Potter, šolja Minion i šolja Super Mario. Ne smemo zaboraviti i onu koja izgleda kao da je sklopljena od omiljenih kockica- šolja Lego ! Uz njih će svaki obrok biti puno zabavniji.

Screenshot 2023 04 06 at 09.16.10

Kada su deca inspiracija, sumnjamo da ćete dugo birati poklon. I da će biti samo jedan. Uživajte u svojoj ulozi ovogodišnjeg Uskršnjeg zeke i za decu birajte najoriginalnije darove. Istražite našu ponudu i budite predvodnik uzbudljivih ekspedicija sa onima koji se uvek garantovano najbolje zabavljaju- našim najmlađima!

[]