Upoznaj Shashibo kocku, uz koju igra nikada ne prestaje!

Shashibo magnetna kocka je igračka pravilnog geometrijskog oblika kvadra jednakih stranica. Ovo nije njen konačni oblik. Oblik diktirate ti i tvoja mašta!

Shashibo zbog toga nije obična igračka, već jedinstvena misaona slagalica sa neograničenim mogućnostima.

Sklapanjem više Shashibo kocki sa različitim oblicima dobija se jedinstveno umetničko delo. Moćan magnetni sistem Shashibo kocke koji često podseća na origami, čini slagalicu kojoj ne odolevaju ni najmlađi ni stariji.

Ekspedicija

Pokretanje delova kocke iziskuje fokusiranost, budi stvaralačku energiju i maštu. Stvaranjem različitih struktura poboljšavaju se koncentracija i koordinacija, sposobnost rešavanja problema, razvija se mašta i umanjuje stres. Upravo zbog ovih posebnih osobina, Shashibo kocka namenjena je svim uzrastima.

Igra i umetnost udružene su u Shashibo magnetnoj kocki. Ona je jedinstvena i samim tim odličan poklon za one kojima standardne slagalice više ne predstavljaju izazov i one koji bi na koristan način prekratili dosadu.

Zašto su Shashibo kocke idealan poklon?

70+ RAZLIČITIH OBLIKA

Igri sa Shashibo kockom ne može se nazreti kraj. Jedan Shashibo može da se transformiše u preko 70 različitih oblika, što znači da zadovoljava univerzalnu želju svih uzrasta- stalno otkrivanje nečeg novog. Pokreni pametnu zabavu!

UKLAPAJ VIŠE KOCKI

Mogućnost uklapanja neograničenog broja kocki. Što više kocki to je umetničko delo veće i složenije. Udruži više Shashibo kocki i izazovi dugotrajnu zabavu.

NOVO U SRBIJI

Shashibo kocka je brzo postala popularna ali i više puta nagrađena igračka u USA. Polako je osvojila deo Evrope a sada je ekskluzivno možeš pronaći u Srbiji jer misija Ekspedicije je da uvek ima nešto unikatno i novo u svojoj velikoj ponudi poklona.

[]