EKSPEDICIJA BLOG

Pokloni za decu

22.09.2022
IMG 2969

Ljudi misle da je lako odabrati i kupiti savršen poklon za dete, ali kada dođe vreme rođendana i praznika, shvatimo da nije to baš tako lako. Kada se biraju pokloni za decu, nije uvek najvažnije da budu simpatični i lepi, već treba pronaći i nešto korisno, što je u skladu sa detetovim interesovanjima. Ako tražite interesantane poklone za decu i niste sigurni šta bi bilo dobro da izaberete, mi smo vam pripremili par predloga sa kojima nećete pogrešiti. 

Raspevane igračke 

Svi koji imaju decu ili provode vreme sa njima znaju koliku ljubav oni gaje prema svakom obliku ponavljanja i imitacije. Deca su u stanju satima da se igraju likova iz omiljene serije ili crtanog filma, do detalja rekreirajući scene koje su videli i smišljajući nove. Idealni pokloni za decu koja vole da imitiraju likove, ponavljaju pesmice, i pričaju priče, su naše raspevane igračke. Ove igračke ponavljaju ono što im dete kaže smešnim tonom, a zvuk je propraćen mrdanjem tela i šarenim svetlima koja trepere. Izaberite jednu od naših popularnih raspevanih igračaka koja će oduševiti dete: raspevani kaktuspatak , veseli Huggy Waggy ili lik iz istoimene serije Squid Game. Koju god da izaberete, nećete pogrešiti, jer su sve šarene, vesele i sigurne za decu. Punjene su mekanim materijalom i obložene plišem, a dugo će igrati i pevati na opštu radost svih posmatrača. 

IMG 5458

Teslina kugla

Teslina kugla sjajan je poklon za dete koje je zaljubljeno u nauku. Nikola Tesla i njegovi eksperimenti osvojili su svet i učinili ga boljim mestom, a danas se deca svih uzrasta mogu lako upoznati sa nekim od njegovih najpoznatijih dela putem simpatičnih predmeta namenjenih najmlađima. Iako se Teslina kugla ne čini naivno na početku, u pitanju je inovativno dizajnirana lampa koja je savršeno bezbedna za decu. Nalikuje staklenoj kugli u čijoj unutrašnjosti sevaju munje, a ako je dodirnete, sve munje će se skupiti na mestu gde vaš prst dodiruje površinu lampe. Lampa je verna replika čuvenog eksperimenta Nikole Tesle, a ako tražite poklon za dete koje voli neobične stvari, velika Teslina kugla će biti pravi izbor. Postoji i manja verzija Tesline kugle koja je prikladnija za prostor gde nema jako puno mesta. 

Mozgalice

Mozgalice su sjajni pokloni za decu koja imaju brdo energije i nikada ne miruju. Mozgalice kao što su RubikovaShashibo  kocka su idealne igračke za decu koja vole da rade nešto rukama. Ne samo da im drže pažnju, već ih inspirišu da razmišljaju na kreativan način i pronalaze nova rešenja za prepreke i probleme. Ako kocke mozgalice nisu inspirativne, uvek možete da im poklonite Nanodots kuglice. Ove magnetne kuglice mogu da se kupe u raznim bojama, a najbolje od svega je što nema neki određeni oblik koji deca moraju da prate kad ih slažu, već mogu da budu kreativni i da puste mašti na volju. Nanodots kuglice su i sjajan način da deca usavrše finu motoriku jer je slaganje ovih malih magneta pipav posao koji iziskuje dosta koncentracije. 

Nema veze da li su pokloni za decu namenjeni za rođendan, dobar uspeh u školi, ili su prosto sitnica kojom želite da ih obradujete. Pravi pokloni za decu će uvek biti nešto što detetu drži pažnju i pomaže mu da razvije svoje veštine dok se igra. Nadamo se da smo vam pomogli u potrazi savršenog poklona ovim predlozima, ali ne oklevajte da zavirite na sajt Ekspedicije i pronađete nešto sasvim drugo – možda baš to bude savršen poklon za dete koji će ga oduševiti. 

[]