EKSPEDICIJA BLOG

NOVO u Ekspediciji: Shashibo magnetna kocka

10.08.2022
IMG 1644

Ljubitelje slagalica oduševiće vest da samo na sajtu Ekspedicije od danas možete da kupite svetski poznatu Shashibo magnetnu kocku. Shahibo je mnogo više od obične magnetne igračke, što potvrđuje činjenica da je do sada prodata u više stotina hiljada primeraka. Kocka u sebi ima 36 posebnih magneta koji se lako spajaju i bez problema odvajaju, dajući ti mogućnost da eksperimentišeš i razlažeš je u različite oblike. 

Bezbroj mogućnosti

Za razliku od sličnih slagalica i mozgalica, Shashibo kocka može da se transformiše u više od 70 različitih oblika. To znači da ćeš satima moći da je sklapaš i razlažeš bez da ti dosadi. Kockom su oduševljeni kako deca tako i odrasli, a budući da je zgodnih dimenzija, nije problem dati je u ruke i mališanima. Ako kupiš više od jedne kocke, otvara se čitav niz novih mogućnosti za slaganje i otkrivanje interesantnih oblika. Uvek možeš da kupiš jednu kocku za sebe, a jednu za prijatelja, i zajedno možete da otkrivate na koji način mogu da se sklope, uklope i daju neobične nove oblike. Svaka Shahibo kocka može da se slaže zasebno, ali magneti u ivicama čine slaganje kocki jednu na drugu ili jednu uz drugu veoma jednostavnim.

IMG 1714

Kvalitetna izrada

Ne samo da je patentirani dizajn Shashibo kocke jedinstven na tržištu, već je i kvalitet izrade besprekoran. Sastoji se od mnoštva manjih, praznih trouglova na kojima su stikeri i koji se spojeni posebnim magnetima. Kada je nerasklopljena, kocka je veličine obične Rubikove kocke, ali kada počne da se otvara i uklapa, postane mnogo veća. Ova mozgalica je napravljena je od visokokvalitetne plastike koja je otporna na ogrebotine i udarce, što znači da ćeš dugo da je koristiš bez bojazni da će da se ošteti ili polomi. Možeš da izabereš model sa mat ili sjajnom površinom, a kombinacija četiri šare po površini će te inspirisati da pronalaziš neka sasvim nova i neobična rešenja čak i kada ti se učini da više nema oblika koje nisi otkrio. 

IMG 1774

Poklon koji stimuliše ali i umiruje

Shashibo kocka je inovativna mozgalica neobičnih šara, a magneti u stranicama proizvode umirujući zvuk dok slažeš i otkrivaš nove oblike. Funkcioniše na sličan način kao što to čine ostale popularne fidžet igračke: drži pažnju, proizvodi umirujući zvuk, i inspiriše te da gledaš na stvari iz drugog ugla. Ako si veliki ljubitelj LEGO kockica i obožavaš da gradiš neobične i komplikovane oblike i strukture, pokušaj da uklopiš dve, tri, ili čak četiri Shashibo kocke i da vidiš kakve lepote možeš da napraviš. 

Poboljšava koncentraciju i koordinaciju

Ova neobična igračka dizajnirana je sa ciljem da stimuliše um, telo, ali i maštu bez obriza na godine. To znači da će odrasli da uživaju u igranju sa Shashibo kockom isto koliko i deca. Smišljajući na koji način ćeš da uklopiš stranice kocke, razvijaš svoju kreativnost ali i koordinaciju pokreta, i posle nekog vremena nećeš se više brinuti da li u prstima imaš dovoljno snage i da li ćeš slučajno da je polomiš. Kada se deca igraju Shashibo kockom, razvijaju finu motoriku dok su istovremeno pažljivo skoncentrisani na uklapanje stranica, što je čini ne samo zabavnom, već i korisnom i edukativnom igračkom.

Pogledajte ponudu  Shashibo magnetne kocke  koju smo spremili za vas.
[]