Rubikova Mozgalica – YJ8392 MGC

Ove magične magnetne kocke pružaju zabavu i obrazovanje u jednom, podstičući kreativnost i razvoj dece na najbolji mogući način! 🎨🧩

1,490.00 RSD

53 na zalihama

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.
Šifra proizvoda: 008977 Kategorije: , , ,

Dostupno u prodavnicama:

Opis artikla:

✨ Mozgalica sadrži 7 delova različitih oblika i boja.

🌟 **Materijali bezbednosti** – Transparentni magnetni blokovi su napravljeni od visokokvalitetnih ABS materijala, netoksični su i bez mirisa, što omogućava sigurnu igru.

🧠 **Razvoj kognitivnih sposobnosti** – Ovo je idealna edukativna igračka koja unapređuje motoričke veštine i percepciju boja, podstičući učenje i istraživački duh. Magnetni blokovi vežbaju mozak, poboljšavaju prostorno razmišljanje i razvijaju dečiju inteligenciju.

🃏 **52 karte sa zadacima** – Uz set dolazi 52 karte sa različitim zadacima za sastavljanje figura od delova, koje variraju u težini od dve do četiri zvezdice. Dve zvezdice označavaju najlakši nivo, dok su četiri zvezdice najteži zadaci.

👨‍👩‍👦‍👦 **Igrajte se zajedno** – Dok se deca igraju sa članovima porodice i prijateljima, unapređuju odnose i vežbaju komunikaciju, saradnju, kreativnost i fine motoričke veštine.

🎁 **Pametan poklon** – Odličan izbor za rođendane dece i ostale poklone, kao i za edukativne igračke za predškolsko i osnovno obrazovanje.

POVEZANI PROIZVODI

[]