Forchino – The Dentist – a small figure

Besplatna dostava

10,990.00 RSD

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 004380 Kategorije: , ,

Dostupno u prodavnicama:

  Opis artikla:

  Pokloni za zubara

  Anica je imala fobiju od zubara, a poslednjih dana mučila ju je zubobolja. U početku se nadala da će bol sam od sebe nestati, onda je probala sa svim lekovima protiv bolova koje je našla u kući. Posle tri dana, otišla je kod komšinice Zorke koja se bavila terapijom razgovorom. Posle pet dana, više nije mogla da izdrži, pa je zakazala termin kod eminentnog zubara, doktora Gojka, čija reputacija doseže čak do Pariza.

  Anica je, sa ogromnom oteklinom na obrazu, sela u zubarsku stolicu ko da seda na električnu.

  – ‘Oktore, ‘oće da ‘oli? – jedva je izustila Anica zbog otoka.

  – Ma ne, gospo’ice, ništa neće da boli – slagao je doktor – u dobrim ste rukama. Hajde da pogledamo, otvorite  usta da vidimo taj kutnjak.

  – Paaaaa… već su otvovena – reče gospođica Anica.

  Posle četvrte injekcije, anastezija je konačno počela da deluje. Anica je osećala kao da ima krpu umesto jezika. Htela je nešto da kaže, ali uspela je da ispusti tek neke grlene zvukove. Doktor Gojko je mislio da će ovo ići glatko, ali kada je polomio drugi par klešta, nije više bio tako siguran.

  – Opustite se, sve će biti u redu – opet je slagao dok je postavljao stopalo na levo rame svoje pacijentkinje kako bi napravio polugu. Anica se pokajala što nije sastavila testament pre nego što je došla ovde.

  Nakon četrdeset minuta borbe i supermenskog napora, zubar je uspeo da iščupa taj nevaljali zub.  Sav ponosan ga je prostudirao i… onda oseti graščice znoja kako mu klize po vratu.

  – Samo da proverim nešto, otvooorite… – reče zubar Gojko i sav pretrnu kad primeti da je onaj zub međ kleštima zapravo bio savršeno zdrav pretkutanjak…

  Veličina figure : 10 x 09 x 21 cm

  Pogledajte i ostale Forchino figure.

  POVEZANI PROIZVODI

  []