Pljoska SSSR sa dve čašice

Pljoska SSSR sa dve čašice

Ljubitelj ste pecanja, kampovanja i uživanja u slobodi koju samo boravak u divljini može da pruži? Volite da nakon dobrog ulova nazdravite? U tom slučaju, imamo pravu stvar za vas! Ova visokokvalitetni set pljoske i čašica izrađen je od inoksa, a takođe i obložen jako kvalitetnom veštačkom kožom pa može poslužiti i kao sjajan poklon!

Komplet sadrži:

  • Pljosku kapaciteta 200 ml
  • Dve čašice
  • Mali levak za sipanje

1,690.00 RSD

117 na zalihama

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Dostupno u prodavnicama:

Opis artikla:

Pljoska SSSR sa dve čašiceLjubitelj ste pecanja, kampovanja i uživanja u slobodi koju samo boravak u divljini može da pruži? Volite da nakon dobrog ulova nazdravite? U tom slučaju, imamo pravu stvar za vas! Ova visokokvalitetni set pljoske i čašica izrađen je od inoksa, a takođe i obložen jako kvalitetnom veštačkom kožom pa može poslužiti i kao sjajan poklon!Komplet sadrži:
  • Pljosku kapaciteta 200 ml
  • Dve čašice
  • Mali levak za sipanje

Preporuke za korišćenje pljoske:
Punjenje: nije preporučena upotreba za gazirana pića, pića s limunom, piva, vina, šampanjce i likere. Pre prvog sipanja i između upotreba dobro isperite vodom sa malo sapuna.
Vremensko ograničenje: Preporučujemo konzumiranje u roku od 3 dana od punjenja. Nakon 3 dana preporuka je da ispraznite pljosku i isperete pre naredne upotrebe.
Obojena pića (viski, barikirane rakije, rum…) mogu promeniti nijansu nakon dužeg držanja.
**Pre konzumacije uvek proverite stanje alkohola i obratite pažnju na njegovu svežinu i sigurnost.

POVEZANI PROIZVODI

[]