Kutija za nakit Standard

Čuvar i organizator Vašeg nakita jednostavnog je izgleda, bez suvišnih ukrasa, a opet je poseban i ljubitelji nakita će se složiti, apsolutno neophodan.

  • Dimenzije: dužina 23cm ; širina 17cm ; visina 9cm

1,590.00 RSD

Željenu varijaciju ili boju birate na stranici gde upisujete podatke za porudžbinu (stranici za plaćanje).

Akcija traje od:
05.04.2024
do
06.05.2024
Još dana i : :

1157 na zalihama

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Uz kupovinu JEDNE kutije za nakit Standard možeš da kupiš JEDNU putnu kutiju Kvadrat po ceni od 400 RSD.

Kutijica za nakit Putna Kvadrat

Putovanje nije potpuno ako na njega ne ponesete svoje omiljene modne dodatke. Nakit će biti siguran i dobro organizovan u kvadratnoj kutiji za nakit zaobljenih ivica.

  • Dimenzije: dužina 10cm ; širina 10cm ; visina 5.5cm

Dostupno u prodavnicama:

Opis artikla:

Kutija za nakit je spolja obložena mekim materijalom koji je imitacija kože. Sa prednje bočne strane nalazi se mehanizam za otvaranje, odnosno bravica za ključ. Ispod poklopca kutije nalazi se pet kukica za kačenje ogrlica, narukvica ili visećih minđuša. Tu se takođe nalazi i džep sa elastičnim delom na vrhu, kako bi se sprečilo ispadanje sadržaja. U donjem delu kutije je jedan okvir sa brojnim pregradama za odlaganje sitnog nakita. Ovaj okvir se može podići i tako doći do dna kutije, koje je slobodno za odlaganje krupnijeg nakita, poput satova. Unutrašnjost kutije za nakit obložena je mekim materijalom u nežnoj boji. Kutija za nakit je dostupna u tri boje: beloj, roze i crnoj, zbog čeka može biti originalan poklon za oba pola.

Dodatne informacije

Boja

Bela, Roze

POVEZANI PROIZVODI

[]