Kutija za nakit Kuća + Put

Svako ko voli nakit i poseduje veći broj komada različitih vrsta zna koliko je teško organizovati ga i u kućnim uslovima, ali i prilikom putovanja. Za njih je posebno osmišljena kutija za nakit ,,Dva u jedan“.

  • Dimenzije: dužina 23.5cm ; širina 23.5cm ; visina 8.5cm
Besplatna dostava

4,990.00 RSD

Željenu varijaciju ili boju birate na stranici gde upisujete podatke za porudžbinu (stranici za plaćanje).

48 na zalihama

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Uz kupovinu JEDNE kutije za nakit Kuća+Put možeš da kupiš JEDNU kutiju za nakit Standard po ceni od 500 RSD.

Kutija za nakit Standard

Čuvar i organizator Vašeg nakita jednostavnog je izgleda, bez suvišnih ukrasa, a opet je poseban i ljubitelji nakita će se složiti, apsolutno neophodan.

  • Dimenzije: dužina 23cm ; širina 17cm ; visina 9cm

Dostupno u prodavnicama:

Opis artikla:

Kutija za nakit sa prenosnim delom, odnosno manjom kutijom u sebi, koja se može izvaditi i koristiti kao zasebna kutija. Posebno je praktična za putovanja. Velika kutija se zatvara, tj. otvara uz pomoć kopče u srebrnoj boji, a manja uz pomoć drikera srebrne boje koji je na kratkom kaišiću. Sa donje strane poklopca velike kutije celom površinom se prostire ogledalo. Dno kutije je rezervisano za krupniji nakit i satove, a poklapa ga okvir sa malom putnom kutijom i mnoštvom pregrada za sitan nakit. Putna kutija takođe ima malo ogledalo ispod poklopca. Unutrašnjost obeju kutija obložena je mekim materijalom svetle boje, koji sprečava oštećenja nakita.

Dodatne informacije

Boja

Bela, Crna, Crvena

POVEZANI PROIZVODI

[]