Fotoaparat Sa Instant Štampačem

Oduševite vaše male fotografe uz dečiji fotoaparat + štampač u jednom! Ovaj inovativni uređaj nije samo fotoaparat za decu, već i instant štampač koji omogućava deci da odmah štampaju svoje omiljene fotografije!

Besplatna dostava

6,490.00 RSD

19 na zalihama

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.
Šifra proizvoda: 008836 Kategorije: , , ,

Dostupno u prodavnicama:

Opis artikla:

Karakteristike proizvoda:
  • Dvostruka funkcija: Kombinuje funkciju digitalnog fotoaparata i instant štampača u jednom uređaju, pružajući deci potpuno iskustvo fotografisanja i štampanja.
  • Jednostavan za korišćenje: Dizajniran sa decom na umu, sa intuitivnim dugmadima i jasnim ekranom za pregled fotografija.
  • Štampač: Omogućava deci da odmah štampaju svoje fotografije u crno-beloj boji, koje kasnije mogu bojiti.
  • Kompaktan dizajn: Lak za nošenje i upotrebu kod kuće ili u pokretu, savršen za decu koja vole da istražuju i zabeleže svoje avanture.
Specifikacije:
  • Baterija: Punjiva baterija koja omogućava dugo trajanje i više sati kreativnog igranja.
  • Pribor: Uključuje kabl za punjenje, uputstvo za upotrebu i dodatke koji omogućavaju deci da odmah započnu sa fotografisanjem i štampanjem. (3 rolne belog papira, mini flomastere, stikere i traku za nošenje fotoarata oko vrata)
Dečiji fotoaparat i štampač u jednom je savršen poklon za svako dete koje voli da istražuje svet oko sebe kroz fotografije. Ovaj uređaj podstiče kreativnost, maštu i zabavu, pružajući deci priliku da stvaraju i dele svoje uspomene na jednostavan i uzbudljiv način.

POVEZANI PROIZVODI

[]