Automatska kutija za satove 2 Cabinet

Ona ti je potrebna ukoliko imaš više od jednog automatskog sata i ukoliko bi da u svoju prostoriju uneseš malo modernog duha. Automatska kutija za satove 2 Cabinet može da bude i odličan poklon, neuobičajen a tako koristan!

Besplatna dostava

9,990.00 RSD

47 na zalihama

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Dostupno u prodavnicama:

Opis artikla:

Automatski satovi zahtevaju posebnu ,,negu”. Ona podrazumeva sigurno mesto u kojem se njihov mehanizam može održavati, bez oštećenja, magnetisanja i vlage. To mesto izgleda elegantno, nalazi se na Ekspediciji i zove se Automatska kutija za satove 2 Cabinet. U ovoj drvenoj kutiji postoje dva rotaciona jastučića koji osiguravaju stabilno držanje satova različite širine narukvice i efikasno namotavanje u pravcu kazaljke na satu i suprotno. Oko jastučića su LED diode koje emituju plavo svetlo. Namotavanje automatskih satova vrši se uz pomoć moćnog motora smeštenog u unutrašnjost kutije. Rad motora je nečujan, što je posebno važno vlasnicima satova koji bi uštedeli vreme i satove namotavali noću. U kutiju staju dva automatska sata.
  • Niska potrošnja energije.
  • Preporučuje se povremeno isključivanje na minimum 2 sata posle 30 dana neprekidnog rada zbog očuvanja kvaliteta motora.
  • Ne okrećite samostalno rotirajuće osnove jer možete oštetiti program.
  • Moguće je napajanje eksternom baterijom.
  • Za napajanje koristiti isključivo adaptere namenjene telefonima (3v-9v).
  • Plavo LED svetlo.
  • Rad prestaje kada otvorite poklopac.
Režimi rada:
-2 minuta desno, 6 minuta pauza
-2 minuta levo, 6 minuta pauza
-2 minuta desno. 2 minuta levo, pauza 6 minuta
-5 minuta desno, 5 minuta levo; ukupno 3 sata, a zatim sledi pauza

POVEZANI PROIZVODI

[]