Klikni me ovde!

Ideje za poklon
Secret Santa

Šaljivi pokloni

Decembar nosi ne baš laskavu titulu ,,najdužeg meseca u godini”, zato ti savetujemo da već sada pripremiš poklone za tvoje drage ljude, a ne da čekaš minut do dvanaest i do isteka plate. Kada ne znaš kakav poklon, šaljiv je uvek najbolje rešenje!

Pogledaj više

Pokloni do 1000 RSD

Ovogodišnji budžet za Secret Santu je 1000 dinara i ti ne znaš šta da pokloniš? Da ne bi potpuno zatajio/la kao Deda Mraz, Ekspedicija priskače u pomoć sa kreativnim poklonima!

Pogledaj više

Pokloni do 2000 RSD

Nije poslovni zadatak, ali pristupi mu kao da jeste, jer ipak si Secret Santa! Iako msiliš da je prava misija pronaći zanimljiv poklon za 2000 dinara, Ekspedicija odgovorno tvrdi- nije teško!

Pogledaj više

Pokloni do 3000 RSD

Deda Mraz si koji ima 3000 dinara za poklon, ali nemaš inspiraciju? Ne zadugo! Jer na Ekspediciji te čekaju originalni pokloni uz pomoć kojih ćeš ostati upamćen/a!

Pogledaj više

Verujemo da smo ti tek zagolicali maštu i da potragu možeš nastaviti na Ekspedicija sajtu! Požuri, Nova godina je blizu, a ponuda originalnih poklona ogromna! Pogledaj šta smo izdvojili za one tajne deda mrazove "dubokog džepa" ;)

BIG Secret Santa pokloni
[]