EKSPEDICIJA BLOG

Pokloni za polazak u skolu

24.08.2023

Ćao đaci!

Niko ne bi da vam skraćuje leto, niti da vas plaši, već samo na vreme pripremi na nova znanja, dogodovštine sa drugarima i izazove koji će jednog dana možda biti korisne informacije za desetku na faksu, ili još važnije, snalaženje u životu.

Da, škola ume da bude pomalo naporna, ali uz neke kreativne stvari sa Ekspedicije, koje olakšavaju učenje, može biti i više nego zabavna.

Screenshot 2023 08 24 at 14.48.11

Već je dobro poznato ko se nalazi na prvom mestu zahtevnih školskih predmeta. Matematika! Za početak borbe nauči se upornosti i strpljenju, a možeš lako naučiti i kako da olakšaš obimno gradivo. Na primer, kada na red dođe lekcija o dodekaedru, biće dosta lakša, jer kod kuće već imaš jedan, i to koji sija! Lampa dodekaedar biće praktičan pomoćnik, a ne samo ukras!

Screenshot 2023 08 24 at 14.49.53

Još jedan koristan dekorativan predmet za još jedan omražen školski predmet- fiziku sija u svim bojama i donosi malo magije u učenje formula. Upoznaj Teslinu kuglu zbog koje će svi hteti da uče zajedno sa tobom! Možda na kraju i zavoliš fiziku.

Treći predmet iz ,,fantastičnog trija“ podrazumeva obavezno poznavanje periodnog sistema elemenata. Njeno veličanstvo hemiju pobedi uz nesvakidašnje oružje- Lampa Periodni Sistem elemenata. Uzorci stvarnih elemenata utisnuti su u providnoj površini lampe, kako bi ih lakše razlikovao/la i brzo zapamtio/la!

Screenshot 2023 08 24 at 14.51.26

Sa sledećim predmetom možeš se družiti dok učiš biologiju, ili kada se odmaraš od školskih obaveza. Menja boje kada ti to poželiš, a imitacije mistične morske životinje polako se kreću. Lava Lampa Meduza pomoći će ti da se opustiš, ali će istovremeno uticati povoljno na poboljšanje tvog fokusa i koncentracije. Moraš priznati da to ne može biti na odmet nijednom đaku!

Screenshot 2023 08 24 at 14.52.59

Svi ovi predmeti će sigurno doprineti lakšem učenju, ali znamo i da ćeš dosta informacija tražiti na internetu. Kad se to istraživanje privede kraju, ka njemu ide i energija baterije tvog pametnog telefona. Stavi ga na prenosivi punjač koji prijatno svetli u mraku. Lampa punjač istovremeno sa telefonom može puniti i tvoj pametni sat i blutut slušalice. Ujutru ste svi spremni za školu!

Započni svoju ekspediciju na planetu znanja uz gedžete i predmete sa adrese svih originalnih poklona. Srećan početak nove školske godine, to jest novih avantura!

[]