EKSPEDICIJA BLOG

Drvena mapa sveta

21.04.2023
DrvenaMapa2

Preslišaj se i obeleži gde si bio/la, isplaniraj gde ćeš tek biti. Na potpuno inovativan i maštovit način, na zidu! 

Ceo svet i nezaboravne uspomene sa putovanja nikada nisu bile dekorativnije predstavljene uz drvenu mapu. 

Drvena mapa je nov proizvod u Ekspediciji, koji preti da postane jedan od najoriginalnijih predmeta kog ćeš pokloniti, ili najkreativniji način da ukrasiš svoj životni ili poslovni prostor. Ovaj zidni ukras napravljen je od kvalitetnog drveta i sastoji se iz više delova. Svaki deo fino je obrađen da verodostojno predstavlja po jednu državu sveta. Nazivi država nalaze se na prednjoj strani dela, što olakšava montiranje mape. Pored drvenih delova koji predstavljaju države, u sklopu mape nalaze se i oni u obliku brodova i aviona, uz koje možeš dodatno ukrasiti svoj zid. Drveni delovi, odnosno države različitih su, ali ipak prirodnih boja drveta, tako da složeni čine zanimljivu strukturu u toplim nijansama braon. U kojoj boji će biti predstavljena vodena masa zavisi od boje tvog zida! 

DrvenaMapaXL 

Pronađi zidnu površinu u prostoriji za koju misliš da je ,,dosadna“ i da bi je ovakav detalj ukrasio na prefinjen i zanimljiv način. Kada se odlučiš za idealan zid, počinje prava avantura- montiranje drvene mape! U zavisnosti od toga za koju veličinu mape se odlučiš, bilo bi dobro da prostor na zidu za nju nekako obeležiš. Taj ram u koji ćeš smestiti drveni svet najbolje bi bilo da je pravougaonog oblika, sa ivicama utvrđenim blago pritisnutom grafitnom olovkom čije tragove po završetku montiranja možeš obrisati gumicom, ili se za obeležavanje ivica možeš poslužiti papirnom lepljivom trakom koja se lako odlepljuje.  Sklapanje drvene mape može biti zabava za jednu osobu, ali i par, celu porodicu ili društvo, gde možete proveriti svoje znanje iz geografije. Da biste ipak bili sigurni da je svaki deo na svom mestu, u pomoć uvek može priskočiti Google maps, ili aplikacija “Enjoy The Wood”. Ova jedinstvena slagalica čvrsto će stajati na zidu uz pomoć lepka ili bolje, radi lakšeg skidanja pred krečenje ili premeštanje u drugu prostoriju, uz pomoć dvostrane lepljive trake. 

DrvenaMapa3 

Prilikom postavljanja mape na zid preostaje samo uživanje u pogledu i uspomenama sa putovanja. Da bi ih obeležio/la, možeš se poslužiti čiodama ili drugim sitnim predmetima koji prianjanju na drvenu površinu a ne oštećuju je u velikoj meri. 

Drvena mapa je korisna za sve koji imaju decu, jer im može poslužiti kao predmet za učenje geografije kroz igru. Zbog samog materijala od kog se sastoji, mapa unosi toplinu u dom, ali i poslovni prostor. Ova zidna dekoracija se uklapa u svaki ambijent i oplemenjuje ga na poseban i elegantan način. Upravo zbog svih ovih osobina drvena mapa je odličan poklon za prijatelje ali i poslovne saradnike. Zbog visokog kvaliteta drvena od kog je sačinjena mapa, ona je poklon koji će dugo da traje.

Drvena mapa dostupna je na adresi svih originalnih poklona, na Ekspediciji, u tri veličine: L (150 x 100cm), XL (225 x 135 cm) i XXL (300 x 200 cm).

DrvenaMapaXXL
[]