EKSPEDICIJA BLOG

Poklon za Dan zaljubljenih

05.02.2023
Ekspedicija Dan zaljubljenih 1080x1080 baner 1

Ideje – poklon za Dan zaljubljenih

Praznik koji zaljubljeni nikada ne zaboravljaju stiže nam uskoro. Ljubav je večita inspiracija, ali kad je u pitanju zadatak pronalaska originalnog poklona često nam za isti inspiracije ponestane, a sa njom i vremena. Možda ćeš lakše doći do rešenja ako taj ljubavni zadatak podeliš na dva dela. Mi ćemo preuzeti teži deo – i predložiti ti maštovite poklone, a tebi ostaje lakši- da nađeš vreme i posetiš Ekspediciju. Pogledaj ponudu poklona za Dan zaljubljenih sa super porukicama ako nemaš strpljenja da čitaš dalje 🙂 !

Pripreme za praznik podrazumevaju da znaš i malo više o njemu. Dan zaljubljenih ispočetka je bio posvećen svecu, Svetom Valentinu. Međutim, postoji legenda o dva Sveta Valentina, tako da je dugo trajala misterija oko toga kome je u stvari praznik posvećen. Sve do srednjeg veka, kada je odlučeno da 14. februar bude posvećen svim zaljubljenima. Jednostavnije, ali i lepše, zar ne? Razmena poklona u kojoj ćeš i ti učestvovati počinje u modernijoj istoriji i gle čuda, više joj se raduju žene. 

Bez obzira na to kome je tvoj poklon namenjen, neka bude drugačiji.

Screenshot 2023 02 05 at 19.08.18

Svi očekuju srca, roze ili crvenu boju koja preovladava na poklonu, ali odigraj neočekivano, pokloni poznati Dalijev sat. On može i nositi određenu simboliku, da je vaša ljubav drugačija, jer se upravo takvom smatrala ljubav Salvadora i Gale Dali. Neki su je nazivali i najčudnijom, zbog ekscentričnosti umetnika, ali je svakako bila dugotrajna i posebna. Replika poznatog umetničkog dela ne ostavlja ravnodušnim ni one najprobirljivije. Vreme koje se ,,topi“ sa bilo koje ravne površine ulepšaće svaku prostoriju.

IMG 9581

Za prave romantične duše predlažemo poklon za Dan zaljubljenih u kom oboje možete uživati. Uključi lampu Mesec i neprolaznu romantičnu baladu ,,Fly me to the Moon“ i na način drugačiji od svih do sada provedi ovaj Dan zaljubljenih!

Oni koji od balada ipak više vole romantične filmove, ali i druge žanrove, sa gledanjem u paru, tu je Mini projector K5. Poveži ga lako uz pomoć Bluetooth-a, napravi kokice, sipaj vam vino, udobno se smesti i uživaj u najboljem doživljaju velikog platna kod kuće!

A znaš li za onu izreku da se jedino prehlada i ljubav ne mogu sakriti? Ako se slažeš i novu ili postojeću ljubav ne bi da kriješ, za tvoj hrabar poduhvat poslužiće Veliki Megafon. Zvuk je velike jačine i pokriva velika područja, da te na vreme upozorimo. Razmisli dobro šta želiš da kažeš, jer to neće čuti i dugo pamtiti samo on/ona.

800 无LOGO 12

Nakon predloga za one odvažne i pomalo šašave, donosimo ideju za vas koji igrate na sigurno. Klasika ne izlazi iz mode i najlepši poklon je onaj koji je koristan. Slažemo se i sa tim, ali i klasičnom poklonu je potreban duh originalnosti, da bi postao trajna uspomena. Kutija za modne dodatke poput satova, naočara i nakita odgovara na izazov. Ekspedicija je dom najrazličitih organizera kako za muškarce, tako i za žene. Istraži i ukoliko uspeš, brzo se odluči.

Zagolicali smo ti maštu, a ostali sjajni pokloni poput  Zippo upaljača, šolja, misaonih igara, Space Pen olovakačekaju novog vlasnika ili vlasnicu koji/a će se zaljubiti u njih. Budi ekspeditivan/na, požiri na Ekspediciju!

[]