EKSPEDICIJA BLOG

5 Originalnih poklona za rođendan

14.06.2022
Ekspedicija blog
Tražiš savršen rođendanski poklon? Na pravom si mestu! Na našem sajtu pronaći ćeš na hiljade različitih predmeta koji će oduševiti tvoje drugare, devojkuporodicu, ili kolege na poslu. Međutim, izabrati zaista idealan poklon za za svaku osobu je često veoma naporan zadatak, zbog čega ćemo da ti pomognemo konkretnim predlozima. Ovo su naši favoriti:

Poklon za njega – Kutije za satove

Ukoliko slavljenik voli i nosi satove, kutija za satove je idealan poklon. Iako si možda u iskušenju da mu kupiš novi sat, kutija za satove je mnogo praktičnija jer će sve svoje satove moći da drži na jednom mestu. Ovo je sjajan poklon izbor jer su satovi zaštićeni od prašine i ogrebotina, a opet lako vidljivi i nadohvat ruke. Na raspolaganju ti je nekoliko modela, od onih u koje staju dva sata, do onih gde lako može da se smesti 12 različitih satova, a postoje i posebne kutije namenjene da se nose na putovanje. Pogledaj koje sve kutije imamo u ponudi:

Ekspedicija blog slika kutija za

Poklon za nju – Kutije za nakit

Devojke vole da dobijaju nakit, ali postavlja se pitanje da li znaju da ga čuvaju na pravi način? Nakit od plemenitih metala može lako da se ošteti ili zagubi ukoliko se drži na polici u kupatilu ili u fioci, a bižuterija mnogo brže potamni ako nije sklonjena na suvo. Kutije za nakit su idealni pokloni za devojke koje imaju lepu kolekciju nakita. Ne samo da će ona uvek znati gde su joj omiljene minđuše, narukvice, i prstenje, nego će kutiju lako moći da skloni na sigurno mesto ukoliko bude bilo potrebe. Postoje i modeli koji imaju bravicu, pa će ovaj poklon biti odlično rešenje za sve one koje bi volele da svoj nakit drže na sigurnom mestu.

Ekspedicija blog slika kutija za

Poklon za dete – Raspevani kaktus

Roditelji znaju koliko deca vole da imitiraju odrasle i ponavljaju sve što vide i čuju, i upravo će ih zbog toga ovaj poklon oduševiti. Zabavan i mekan, raspevani kaktus će smešnim tonom da ponovi ono što dete bude reklo, a sve će biti propraćeno mrdanjem i šarenim svetlima koja se pale i gase. Raspevani kaktus će puštati muziku ili ponavljati ono što bude čuo, a slavljenik/ca i gosti će jedva dočekati da mu ispričaju priču ili otpevaju pesmicu koje će on učiniti smešnijim i zabavnijim svojim „igranjem“.

Ekspedicija blog slika raspevani

Poklon za kolegu – Forchino figura

Svi mi imamo tog jednog kolegu za koga je prava noćna mora tražiti poklon jer „ima sve“ i nemoguće ga je iznenaditi. Tvoj kec u rukavu – mala ili velika Forchino figura. Giljermo Forćino se proslavio zahvaljujući svojim sjajnim ilustracijama i interesantnim skulpturama, a umanjene figurice, reprodukcije njegovih dela, zanimljiv su poklon koji će sigurno obradovati tvog kolegu. Izaberi figuricu koja predstavlja njegovo zanimanje ili neku koja je omaž njegovom hobiju ili karakteru, i pokaži mu koliko ga dobro poznaješ. Vidi koje sve firure imamo u ponudi:

 Ekspedicija blog slika forchino

Poklon za šefa – Hjumidor

Bez obzira da li tvoj šef puši ili ne, velika je verovatnoća da u svojoj torbi ima upaljač, a u kancelariji pepeljaru koju koriste poslovni partneri i gosti. Humidor i tompusi pravi su poklon za šefa koji voli da drži luksuzne i elegantne komade u svojoj kancelariji. Kvalitetan humidor sa higromerom koji prati stepen vlažnosti vazduha u kutiji, sekač za tompuse, jak upaljač i simpatična pepeljara su pokloni koje će tvoj šef sigurno znati da ceni. Pogledaj ponudu hjumidora i ostale opreme:

Ekspedicija blogTraženje originalnog rođendanskog poklona za drage ljude nije lako, naročito kada imaš veliki izbor a nemaš konkretnu inspiraciju. Nadamo se da smo ti olakšali i skratili potragu i usmerili u dobrom pravcu, te da će kreativni i korisni pokloni koje smo predložili iskreno obradovati slavljenike. 
[]