Nož SRM Preklopni 9201-GB

2,590.00 RSD

2 na zalihama

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.
Šifra proizvoda: 009122 Kategorije: , , ,

Dostupno u prodavnicama:

Opis artikla:

SRM 9201-GB je visokokvalitetan taktički nož, idealan za svakodnevnu upotrebu i razne aktivnosti na otvorenom. Ovaj model se ističe robusnim dizajnom i vrhunskim materijalima, pružajući pouzdanost i dugotrajnu upotrebu.

Sečivo noža je izrađeno od D2 čelika, poznatog po otpornosti na koroziju i sposobnosti zadržavanja oštrine. Dužina sečiva iznosi 85 mm, dok je ukupna dužina noža 200 mm, što ga čini pogodnim za razne zadatke.

Drška noža je izrađena od G10 materijala, koji je izuzetno izdržljiv i otporan na habanje. Teksturirana površina drške osigurava siguran i udoban hvat, čak i u vlažnim uslovima. Nož je opremljen liner lock mehanizmom, koji garantuje sigurno korišćenje i lako zaključavanje sečiva.

SRM 9201-GB dolazi sa reverzibilnim klipsom, omogućavajući lako nošenje i brz pristup nožu u različitim situacijama. Sa svojim izvanrednim performansama i funkcionalnim dizajnom, ovaj nož je savršen izbor za sve koji traže pouzdan i kvalitetan alat za svakodnevne aktivnosti i avanture na otvorenom.

POVEZANI PROIZVODI

Da li imaš preko 18god?
Za kupovinu ovih proizvoda morate imate više od 18 godina.
[]