Forchino – The Photographer

Forchino figura “The Photographer” je remek-delo umetnosti koje prikazuje jedinstvenu scenu koja će oduševiti ljubitelje fotografije i humoristične umetnosti. Ova figura je delo argentinskog umetnika Guillermo Forchina, poznatog po svojim šarmantnim i duhovitim skulpturama koje prikazuju svakodnevne situacije iz neočekivane perspektive.

“The Photographer” prikazuje jednog fotografa kako snima svoj subjekt, a scena je obogaćena detaljima koji izazivaju osmeh i podstiču maštu. Svaki element, od izražajnih facijalnih karakteristika likova do živopisnih boja i tekstura, pažljivo je osmišljen i izrađen kako bi stvorio doživljaj koji je istovremeno stvaran i fantastičan.

Ova figura je izrađena od visokokvalitetnih materijala i pažljivo ručno oslikana, što je čini izuzetno kvalitetnim umetničkim delom koje će biti ponos svakog kolekcionara. “The Photographer” je savršen dodatak svakoj kolekciji umetnosti ili originalan poklon za ljubitelje fotografije i humoristične umetnosti.

Besplatna dostava

35,990.00 RSD

2 na zalihama

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.
Šifra proizvoda: 004548 Kategorije: , ,

Dostupno u prodavnicama:

Opis artikla:

Poklon za fotografa

Da li ćete prepoznati nekoga u ovoj priči – pronađite idealan poklon za fotografa…“Kakav glamur! To je to, to je to, kakvo zavodjenje. Klik! Još jedna, odlično, odlično, osmeh kao diva, bacila si čini tvojim fatalnim pogledom. Klik! Klik!… Okej, još jednu, Klik! Klik!”“Dobro to je to” rekla je model, umorna od ovolike frke. “ Ali mama, “- odgovorio je mali Albert  – “ako ne vežbam sa tobom, nikad neću postati modni fotograf. “Ali, ja, umorna sam više od svog tog blica koji mi zrači trepavice! “ rekla je žena, dok je brisala znoj sa čela, zatim je izašla iz sobe da bi završila kuvanje supe koju je ostavila na šporetu, “ nema nade, ljudi me nerazumeju” – pomislio je Albert. I ipak u tom momentu, njegova baka je ulazila u sobu… “ Bako, bako, dodji, dodji, sedi na stolicu…”Veličina figure : 20 x 19 x 39cm

POVEZANI PROIZVODI

[]