Automatska kutija za satove Gyro Premium

Automatska kutija za satove Gyro Premium Automatska kutija za satove Gyro Premium spoj je modernog dizajna i funkcionalnosti. Postavljanjem ručnog sata u ovu kutiju zaštititi ćete ga, ali i istaći na najbolji način. Postolje za sat namešteno je tako da se sat vidi pod najboljim uglom.

Besplatna dostava

44,990.00 RSD

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 007711 Kategorije: , ,

Dostupno u prodavnicama:

  Opis artikla:

  Kutija je okrugle osnove, sa poklopcem u vidu staklenog zvona. Boja unutrašnjeg dela je crna, sa metalnim elementima u vidu orbita. Metalni okrugli elementi su vrhunski ispolirani kako bi što bolje reflektovali svetlost i istakli lepotu sata. Kotur za tvoj sat je podesiv, što znači da se prilagođava bilo kom satu, odnosno narukvici sata. Smer namotaja je levo, desno, i kombinovano. Efikasnu funkciju namotavanja obezbeđuje bešumni mehanizam. Takođe, mehanizam je bez magnetizma, tako da je namotavanje tvog sata u potpunosti oslobođeno rizika od kvarova.
  Podesiv uložak na koji se stavlja sat, pa je pogodna za muške i ženske satove. Poseduje tegiće koje možete siknuti zavisno od težine sata, kako bi se sat rotirao određenom brzinom. Kada je sat lakši tegići se skidaju, a ako se radi o težem satu ostaju u kutiji.
  Režim rada:
  – Uključeno/ isključeno
  – U smeru kazaljke na satu se rotira 2 minuta, zatim pauza 6 minuta
  – Suprotno smeru kazaljke na satu se rotira 2 minuta, pauza 6 minuta
  – U jednom smeru se rotira 2 minuta, zatim u drugom 2 minuta, pauza 6 minuta

  POVEZANI PROIZVODI

  []