Automatska kutija za satove 2 Retro box

Ukoliko ti treba jedan upadljiv detalj u prostoriji, a i rešenje za smeštanje i navijanje dva automatska sata, Automatska kutija za satove 2 Retro box je tvoje rešenje! Kombinacija narandžaste kože, bele unutrašnje plastike i plavog LED svetla sve je samo ne dosadna.

DIMENZIJE:

  • Dužina 25.5 cm
  • Širina 20 cm
  • Visina 23 cm
Besplatna dostava

89,990.00 RSD

1 na zalihama

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Putna Kutija za 2 sata Koža

Kožna putna kutija za sat je namenjena sigurnom transportu tvojih omiljenih ručnih satova. U putnu kutiju obloženu kožom mogu stati dva sata.

Šifra proizvoda: 008474 Kategorije: , , , , Oznaka:

Dostupno u prodavnicama:

Opis artikla:

Automatska kutija za satove 2 Retro box ne zna šta je ravnodušnost. Ova kutija osvaja na prvi pogled, kako kolekcionare automatskih satova, tako i one koji imaju samo dva automatska sata. Za njihove ljubimce osmišljen je poseban mehanizam i upotpunjen neobičnim dizajnom. Kutija je malih dimenzija, taman da se lako smesti u svaku prostoriju. Otvaranje, odnosno zatvaranje je sa bočne strane, koja je od providnog pleksiglasa. On pruža mogućnost odličnog pogleda na satove, koje posebno lepo ističe plavo svetlo iza rotacionih jastučića. Podešavanje režima rada kutije moguće je lako izvršiti preko LCD ekrana osetljivog na dodir, kao i daljinskog upravljača. Navijanje satova vrši se nečujno, uz pomoć motora smeštenog u unutrašnjost kutije.

POVEZANI PROIZVODI

[]