Zippo FD21 Zippo Maze Designe 49597

3,490.00 RSD

  • Pravi Zippo upaljač za prepoznatljivim Zippo zvukom pri otvaranju.
  • Metalna konstrukcija, otporan na vetar, radi bukvalno svuda.
  • Može se puniti tokom celog života.
  • Za najbolje performanse koristite Zippo benzin, kremen i fitilj.
  • Napravljen u Americi, doživotna garancija (ako ne radi Zippo ga popravi besplatno).

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 007229 Kategorija:

Opis

Zippo Maze Designe

Zippo Maze Designe jedan je u nizu Zippo upaljača koji pored osnovne funkcije ima finalni dodir umetnosti. Crna kutija  upaljača ukrašena je sitnim linijama u boji zlata, koje u stvari čine minijaturni lavirint. Odnosno lavirint u lavirintu. U okviru pravougaonog ,,zarobljen” je manji lavirint, u obliku plamena. Pre ili posle stvaranja svakog, zabavite se i pokušajte da pronađete izlaz iz lavirinta.

Zippo upaljač nije obično sredstvo uz pomoć kog ćete brzo doći do plamena, on predstavlja deo istorije. Od 1932. godine, u njoj su vitalnu ulogu imali ne samo idejni tvorac Zippo upaljača, već i Vi, odnosno svi obožavaoci male metalne kutije sa čestim prizvukom umetnosti. Svi koji poseduju jedan ili čitavu kolekciju Zippo upaljača učinili su ga jednom od najvećih i najpoznatijih američkih ikona. 

Zippo je prepoznatljiv  po obliku i dizajnu koji omogućava jednostavno korišćenje i postojan plamen, po karakterističnom kliku poklopca sa šarkom, i čuven po svojoj doživotnoj garanciji. Nije poznato da je do sada neko imao potrebe za mehaničko popravkom Zippo upaljača, bez obzira na njegovo stanje ili starost. Zippo džepni upaljač je ukorenjen u američkoj kulturi i globalna je ikona izdržljivosti i pouzdanosti.

Dodatne informacije

Model

Standard

Pol

Muški

Proizvod

Upaljači